Åker tillbaka idag..

Jag oooorkar inte med Rullsand, är helt sjukt trött på de! Fast idag kommer ju B**** upp dit igen, så de blir nog nice. Någon som har listat ut vem The Secret B**** är? ;)
Iallafall, nu ska jag nog röka och sen fixa mig lite. Orkar inte skriva längre. Jag kommer fan att få abstinens den här tiden jag är borta, jag kommer sakna er mina små älsklingar!

PUSS


från vänster : någon läskig typ, sabina älskling, jag, Fakiren, rebecca, jennie & emilia.
<3


Jag har inte glömt bort er..!

Jag har bara lämnat in min bärbara dator på lagning för displayen är helt pajj..!
Den är fortfarande på lagning, vilket betyder att jag inte kommer kunna uppdatera något resten av sommaren, eller jo.. Kommer hem den 8e aug, så då kommer jag ju komma igång igen!
Men nu är jag faktiskt hemma över natten bara, för de regnar så jävla mycket i Rullsand just nu! Kom hem runt två någon gång, så drog jag ut med Sanna och så. Nu har jag varit hemma och ätit och nu ska jag ut med Sanna & Victoria igen. Hinner inte skriva så mycket mer, men vi hörs igen den 8e augusti!
Såå..

BLOGGPAUSEN FORTSÄTTER!


Brooooooor!

Min bästa bror Dennis kommer upp idag, skulle egentligen komma upp imorgon men han är fan påväg nu..! Åh, vad glad jag blir. Så ska springa iväg och duscha nu, och fixa mig lite.
Uppdaterar nog inget mer ikväll, men vi får se!

PUSS, BABES


du är bäst <3


Brooooooor!

Min bästa bror Dennis kommer upp idag, skulle egentligen komma upp imorgon men han är fan påväg nu..! Åh, vad glad jag blir. Så ska springa iväg och duscha nu, och fixa mig lite.
Uppdaterar nog inget mer ikväll, men vi får se!

PUSS, BABES


du är bäst <3


iPod

Ska hjälpa Victoria med att ladda ner musik på mamma's iPod som hon ska lyssna på. Får se om jag hinner dra ut med Cevin senare ikväll, tänkte göra de faktiskt! Men ja, de måste jag ju göra.. Drar nu fan ;)


PUSSSSS


De blåser

Men annars är allting perfekt! Och gissa vad, min äääälsklingsbroooor kommer hit på Onsdag!
Jag är så jävla glad, och M***** har svarat på mitt mail, som gör mig ännu gladare..!
Sen finns de ju grejer som får mig att då sämre också, F**** är just nu med sin flickvän och kommer vara de ett tag. Hans telefon är på lagning också så kommer inte höra av honom på ett tag.. :( Livet suger, han verkar sur på mig, dessutom.. Så just nu sitter jag och tröst äter mina chips.. Och nu ska jag ut och röka ihjäl mig, buhu :( Haha, mitt liv är så roligt ;) Jag driver bara, mina små hjärtegull. Jag är inte emo, jag är ju den gladaste personen på jordklotet, alltid! :D hihihi, nu ska jag ut och röka iallafall.


This pain is just to real

Sitter nu här i husvagnen, har ingenting att göra. Niklas sover i sängen på andra sidan, haha. Victoria sitter ute och kollar på tv, väntar på att hennes älskling ska vakna. Idag är de bra väder men ändå inte. De är inte så man behöver gå ner på stranden iallafall. Funderar på en joggingrunda, hur skönt skulle inte de vara? Fast faktiskt så är de för varmt för att jogga, men kanske en rask promenad? Texten jag skrev igår, om *****.. Han läste den, och skrev de underbaraste smset jag nånsin fått, tror jag.. Sen pratade vi i telefon ett tag, jag älskar hans röst fan mer än vad jag älskar mig själv, haha.. :$
Känns som att mina smilisar slutade fungera ett tag igår? Måste kolla upp de, skitviktigt ju.. Ser jättefult ut annars! Får se om den här funkar.. " ;) " GÖR DEN INTE DE, DÅ JÄVLAR!
Nu ska jag inte sitta här och tråka sönder mig, jag måste göra någonting..
Och herregud, kommer ni ihåg min drogperiod på Medina? Jag drömde om honom inatt.. Vad jag drömde kan jag inte avslöja, för de är en överasskning ;)
Men ja iallafall, tänkte langa upp låten som jag hörde med honom först. När han skriker i början, alltså shit.. Får ni inte gåshud är ni fan störda i huvudet!


B**** kommer

Han är påväg nu och jag antar att jag ska ut och träffa honom. Men vem är B****? Va inte jag helt lost i ***** nyss? ;) Och mitt ex M***** som kom hit för ett par dagar sen? Eller ***** som jag hade sex med sist, han är också här?! :O
Usch usch, för mycket på en gång! Fast B**** kanske bara är en vän? Vad vet ni? Vad vet jag? ;)

KLURA PÅ DEN, NI!


Nu tänker jag skriva av mig lite

Jag har träffat en kille, helt underbar kille. Vi pratade för ungefär ett år sen, men tappade kontakten. Vi började prata för ett litet tag sen igen, några veckor sen. Vi kom varandra väldigt nära, bestämde oss för att kanske satsa på ett förhållande eller liknanade när jag kommer hem efter sommaren. Allting var helt underbart, jag levde i ett paradis med honom vid min sida ( andra sidan telefonen egentligen). Iallafall, för någon vecka sen skrev jag till honom att jag inte ville ha något eller vara på g på något sätt nu under sommaren, eftersom att man träffar nytt folk och så, vill ha roligt. Men att efter sommaren är jag hans, föralltid. Han blev ju ledsen, såklart och vi pratade inte på ett tag. För ett tag sen gick jag in på hans facebook, och skulle kolla bilder på honom och sådär, så ser jag en bild på honom och en tjej, pussas. Jag blev så jävla ledsen, började gråta och var så sjukt nere. Sov inte på hela natten och skrev till honom och frågade om han hade tjej nu helt plötsligt. Han hade skaffat flickvän, pågrundav att jag sa sådär. Han blev tillsammans med sitt ex igen, och har de jättebra med henne. Dom är tillsammans nu, och jag står på sidan om. Jag tycker fortfarande om honom, jättemycket. Och jag skriver de ungefär varje dag till honom. Han säger att han har känslor för mig också, men också för sitt ex. De är dom två nu, och han och jag är över. Jag kan verkligen inte släppa honom, jag försöker att göra det. Jag intalar mig själv att de finns någon bättre där ute, men jag tror inte på mig själv. Jag hade hittat den rätta, my soulmate som man säger. Jag har blivit sviken så många gånger och har inte haft ett förhållande sen jag gjorde slut med Jesper, höstlovet 09. Jag litar inte på killar, har aldrig vågat ta steget igen, är så jävla rädd att bli sårad igen. Jag skulle inte klarar av de, och så nu hittar jag honom. Den perfekta, han är helt otrolig. Jag berättade för min syster, som faktiskt känner honom. Jag har inte berättat för någon annan faktiskt, är så rädd över att de ska bli fel så ska jag förklara de för mina vänner, igen.. Jag förstår inte vad det är med mig, vi har ju inte ens träffats än. Vi hasr inte snackat länge. Jag har försökt övertala mig att du är borta, att du har en annan. Men det går inte, i mitt hjärta och i min hjärna är du min. Men jag vill ju inte lämna dig, jag vill ju vara där.. Efter sommaren, jag vill att det ska vara mitt namn som sägs när folk frågar vem hans flickvän är. Jag vill bli presenterad framför hans vänner som: " Dehär är Josefine, min flickvän."
 Men nej, nu verkar de ju inte bli så..
Jag kan tillochmed säga dehär, Jag älskar dig. Ni som känner mig, jag är inte direkt den som säger att jag älskar personer i första taget. Jag har skitsvårt att säga att jag älskar nya människor. Men du har liksom kommit in i mitt hjärta och sugt dig dig fast där som en jävla blodigel. Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta. Jag har lovat att aldrig lämna dig, och den här gången tänker jag hålla de! Jag älskar när de kommer ett sms och de står "***** * <3" på skärmen. Hela jag blir fylld av lycka. Älskar när du skriver att allt kommer bli bra. Att de kan ta sin tid, men att de är vi. Tillslut blir de vi. Hoppas verkligen de, älskling. Älskar hur du spelar gitarr för mig i telefonen. Älskar ditt underbara skratt. Älskar din röst. Älskar när du frågar " dog du..? " när jag är helt tyst i telefonen, för att lyssna på din underbara röst..
Jag älskar allt med dig, du är helt underbar. Känner att jag måste sluta skriva nu innan jag blir jättedeprimerad. Sitter här och gråter nu, haha jag är fan patetisk.. Finns inget mer att skriva nu, ville bara skriva av mig litegrann, så jag kan sluta med mina små ryck hela tiden. Kanske hjälper att skriva om de? Men ja, så ni alla vet.. Det är dehär som jag har mått dåligt över dom senaste dagarna.


Furuvik

Idag har jag varit på Furuvik med min familj, det var riktigt roligt! Älskar dom små aporna som hoppar i träden, haha _(a) Men jag hatar clowner, och de va fullt med dom! Och eftersom att dom såg att jag blev rädd så hasade dom efter mig heeela tiden och skrattade åt mig när jag typ " skrek " -.-
Men jag har haft en rolig dag, och tillochmed jag & min lillebror hade roligt tillsammans. Vi som alltid bråkar, han var den ända som vågade åka karusellerna så jag fick umgås med honom hela dagen och det var jätteroligt. Han berättade om hans skola, hur hans vänner var och hur roligt han tyckte att det var när jag skrattade i Lilla Uppskjutet. Tänker inte pusha bort honom något mer, han är ju underbar?! Haha, låter som att jag precis har upptäckt att jag har en lillebror, vad hemsk jag är..! Shit, vad jag skriver. Kan nog bero på att jag knappt har skrivit något på dom senaste dagarna.. Tror inte att någon kommer läsa dehär inlägget, haha.. Men ja, jag har haft en väldigt rolig dag. Dock stukade jag foten, på en helt vanlig väg? Jag gick och pratade med min pappa helt normalt, och bener bara totalt fuckar upp, min fot vrider sig och jag typ ramlar omkring på samma ställe hela tiden. Gick runt med en stukad fot i typ fyra timmar, men nu har jag äntligen lindat in den, så nu känns de lite bättre iallafall. Tänker inte halta mer, de är de värsta jag vet. Tänker gå normalt, hur ont de än gör..!
Så nu ligger jag här i sängen och kämpar med smärtan i foten, riktigt nice! Ska nog ner och bada snart, har inte gort de på två dagar?! De är sååå inte likt mig! Mitt ex M***** har kommit upp hit, så va med honom igår också. Han är lika söt som vanligt, hih :$
Tänker inte skriva mer nu, haha..

PUSS PÅ ER, MINA ÄLSKADE KUKSUGARE


jag älskar dig, min underbara skatt


Jag saknar dig *****



Waiting for your call, I'm sick, call I'm angry
call I'm
desperate for your voice
Listening to the song we used to sing
In the car, do you remember
Butterfly, Early Summer
It's playing on repeat, Just like when we would meet
Like when we would meet

Cause I was born to tell you I love you
and I am torn to do what I have to, to make you mine
Stay with me tonight

Stripped and polished, I am new, I am fresh
I am feeling so ambitious, you and me, flesh to flesh
Cause every breath that you will take
when you are sitting next to me
will bring life into my deepest hopes, What's your fantasy?

Cause I was born to tell you I love you
and I am torn to do what I have to, to make you mine
Stay with me tonight

And I'm tired of being all alone, and this solitary moment makes me want to come back home 


Cause I was born to tell you I love you
and I am torn to do what I have to, to make you mine
Stay with me tonight

Cause I was born to tell you I love you
and I am torn to do what I have to, to make you mine
Stay with me tonight


Stranden

Ska ner nu/snart. Sitter med Niklas, syster & bror och kollar på Lilla Kycklingen, som Jesper fick av Niklas. Den är på engelska dock, eftersom att han har köpt den i Thailand. Får se vad som händer senare idag, men ska nog bara chilla galet, som vanligt..?
På torsdag kommer Max, Dennis, Marcus & Maja från Uppsala hit, så de ska väl bli nice?!
Har inte så mycket mer att skriva, förlåt för sämsta uppdateringen dom här dagarna, men har inte mått speciellt bra. De gör jag inte nu heller iofs, mår sämre nu än vad jag nånsin gjort typ.. Men jag måste ju skriva någon gång?! :o

PUSSSSSS


bild från i vintras, Alsike


-

Till dig som sitter inne, dehär är frihet. För dig som är i himlen, dehär är livet. Till tåren på kinden, dehär är skriket. Till dig som är på bilden, dehär är minnet.


Prutt

Jag älskar dig Jennie, tack för idag <3

Nu ska jag ut och röka, sen tror jag nog att jag drar och diskar eller någonting.


Vill tacka en speciell vän

I dehär inlägget tänker jag inte skriva om vad jag gjorde igår eller vad jag tänker göra idag, de skiter jag i för idag bara. I dehär inlägget vill jag tacka en speciell vän, som alltid har funnits där. Som alltid har stöttat mig när jag behöver hjälp och så. Denna kille heter Kent. Jag har aldrig träffat honom, men ibland behövs inte de för att känna hur mycket en person betyder för en. Tänker inte skriva något långt. Ville bara skriva av mig lite.

TACK KENT, FÖR ALLT VERKLIGEN! <3


Stranden

Ska ner på stranden nu med Victoria, Niklas & Jesper.

Uppdaterar nog ingenting mera idag, men vi får se.

PUSS PÅ ER


Billudden ikväll

Hej alla sötnosar! Idag har jag bara legat på stranden och tagit de lugnt. Ikväll ska jag ut på Billudden och mysa framför brasa typ och sånt med K****, M*****, Syster & Bror.
Fast vi ska ju äta och så först, men efter de tror jag nog att vi drar. Eller nej, runt åtta kanske.
Igår såg jag en gammal vän också, som heter Malin. Vi träffades på ridskolan förut, när jag gick i femman kanske? Saknar henne som fan, men vi snackade ingenting, som synd är.. :(
Men nu ska jag ut och röka, sen vänta på lite kääääk.

PUSS PÅ ER



mitt hår är fortfarande blött sen jag badat..


Nu ska jag ner på stranden

Så ni får ha det så jättebra så kanske jag uppdaterar mera ikväll eller imorgon.

PUSSEN

ingen bild idag inte ;)


Tänker inte be om ursäkt

Jag har inte orkat uppdatera och jag orkar det inte nu heller.

PUSS


Det är så varmt...

...så man dör!
Det är liksom inte strålande solsken eller ngt, de är molnigt och soligt på samma gång. MAN DÖR! Jag förstår inte, igår var det som högst 40 grader här, och idaaag dör man? Visst svettades man mycket på stranden igår också, men nu kan man knappt andas?

DET ÄR SJUKT! Nu ska jag ut och gräva ner mig i sanden och aldrig komma upp igen..!

PUSS


Ut och bada

Nu ska jag, min syster, min bror & Sebastian dra och bada på lång grunda.
Det är mycket varmare där när det närmar sig mot kvällen. Har inte gjort så mycket idag, bara chillat i solen.
Ska nog inte göra något speciellt idag, bara ta det lugnt.

Kanske blir volleyboll och en brasa ikväll, joina oss? ;)
Tyvärr, vi är för bra för er!

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSS


SOOOOOOOL

Nu ska jag ner på stranden och steka jäääääääääääärnet.

CHAO


I remember the first time i saw you

Sitter inne i husvagnen nu, vaknade för någon timme sen. Pissväder idag igen, men vad ska man göra? Får försöka roa mig iallafall! Har inte så mycket intressant att skriva, ska nog ut och röka på nu, sen får vi se vad som händer! Blev ingen Sabina där här veckan.. Får bli senare när hon kan stanna över natten!

PUSS PÅ ER


Väder Knivsta

RSS 2.0