Städ-söndag

Idag/antagligen ikväll också ska jag bara städa, städa & städa. Har typ både min och min syster's garderob på golvet! Plus filmer, platttänger och smink över hela rummet!

Sätter igång nu, så kanske jag hinner dra ut en stund ikväll!

PUSS PÅ ER ;)


bild från fredagskväll
SNYGGVE!


Nu är allt bra igen!

Nu mår jag bättre igen!
Allting löste sig tillslut. Men WTF, vafan 9E?
Kollade precis videon från FNkonserten vi sjöng på och de låter ju förjävligt? Var de någon mer än jag som tyckte att det lät helt perfekt där uppe? När jag såg videon satt jag bara och skratta! :O
Förstår inte hur folk kunde tycka att vi var bra?

HAHAHAHAHA, ni måste se!


Olle är bäst


Jag vill inte..

..blogga!

Jag skriver sen, när allt blivit bra.. Om det nånsin blir det igen..





jag älskar dig


Oj..

Dröjde kvar rätt länge!

Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa om mig så jag ser normal ut tills ikväll!
Min mamma kommer nog hem snart också, så då ska vi antagligen käka och så.
Ikväll ska jag till nordan med Jennie. Vilka ska dit? Inga antagligen, haha..
Jag vill inte bli rädd alltså! :(

Vad ska ni göra ikväll?

PUSSPUSS


Skolavslutningen, tack för kvällen


Visst är jag snygg?


Ni måste ju erkänna att jag verkligen passar som emo/spöke? ;)
Dock har de vita "sminket" spruckit ganska mycket och håret har lagt sig!

Nej fyfan, nu ska jag duscha och få ut all hårspray i håret och äcklet i ansiktet!


OHYEA!

Jag & Jennie är så jäääävla snygga alltså!
Eller..? :O

NI SKA SE OSS ALLTSÅ! ;)

Resten av skolan är också snygga såklart! ;)


Stilbytardagen!

Imorgon är det stilbytardag, nice va? ;)
Jag & Jennie kommer att vara så jävla sexiga! Vi ska vara kritvita i ansiktet, rött läppstift, svarta runt ögonen och elchock's hår! Kommer ju självklart tas massa bilder och så, antar jag ;)

Åh shit alltså, vad taggad jag är! Fast det finns ett minus.. Jag ska redovisa framför min mentor och min NO-lärare imorgon och se ut sådär..! :O Jag kommer ju typ på IG för hur jag ser ut? ;) Haha, fett coolt..
Nej jag skojade bara.

Har min sluta röka - kurs ikväll. Vet inte vad vi ska göra men ah.

Min älskling  kommer hit imorgon också. Får se vad vi hittar på. Tror/är ganska säker på att vi ska till nordan på deras Haloweengrej, (stavning?)

PUSSSSSSSSSSSSSSSS


Skolan!

Sitter i skolan och gör ingenting. Vi har livkunskap och alla typ sitter och chillar bara. Lunch snart, sen ska jag och Jennie ner till Glada Grodan och kolla grejer tills imorgon!

PUSS&KRAM PÅ ER


HAHAHAHAHAHAHA

Visst är hon snygg?
Jag önskar jag såg ut sådär..

HÄR VISAR KISSIE SIN RÄTTA SIDA!


Orkar inte blogga

Ska till Alsike ikväll.

Orkar inte uppdatera något mer. Jag är trött..

Jag älskar dig, Simon


Sovmorgon

Nu sitter jag här, och väntar på bättre tider.. Nej men jag ska fixa mig klart nu och fixa lite lunch innan jag drar. Blir nog en sallad eller liknande! Men ja.. Har matteprov första lektionen och sen har jag redovisning efter skolan. Om jag är nervös? JA!

Har inget speciellt att skriva, så de tänker jag inte göra heller!

PUSS PÅ ER


Nordan! Emma! Madelene!

Nu kör vi! Haha.. Drar till Nordan med Emma & Madelene! ;)

Blir väl typ att spela Skipbo hela kvällen. HÖHÖÖH.
Jennie kanske kommer senare också!

PUSS PÅ ER, BABES


Nordan? Emma? Jennie?

Funderar på att dra till nordan med Emma ikväll. Jennie ska kanske komma senare, får se hur det blir!
Men jag måste ju plugga..? :( Har iofs pluggat sen jag kom hem från skolan runt 14.30 men iallafall! Har gjort min engelska, har läst igenom SO. Matte kan jag ju göra ikväll innan jag lägger mig..! ;)

Får se hur det blir, och hur mina föräldrar vill att jag gör.

Annars har jag inget mer att skriva om för tillfället. Nu ska jag läsa lite nyheter som en liten tönt. Får se om jag hittar något som jag kan visa er ;) haha!

PUSS


gammal bild..


Skolan

Nu sitter jag här i skolan igen. Fick sluta engelskan när man var klar med sin uppsats, och jag blev klar runt typ tio i nio. Men fick vänta tio minuter iallafall ;) Tror jag har Språk eller NO nu, jag vet inte.. Får kolla på schemat!
Skriver mera när jag kommit hem, (tror jag)!

PUSS PÅ ER


Ohyea!


Jag är kär

Jag har träffat en pojke, en alldeles speciell pojke. Han bor en bit ifrån mig men det går alldeles utmärkt ändå. Han skrev till mig en dag i somras, han hade hittat mitt nummer på en buss. Lite lustigt eftersom jag inte har skrivit det någonstans. Vanligtvis skulle jag bli förbannad på den som skrev ut det. Men denna gång har du gjort mig en stor tjänst. Du har fört ihop mig med min drömkille. Du har fått mig att tro på kärleken igen. Du har fått mig att vilja fortsätta leva. Så idag tackar jag dig, vem du nu än är så tackar jag dig stort. Du har gett mitt liv en mening. Du har gett mig min medicin jag behövde. Du har gett mig något jag alltid velat ha. Du har gett mig en underbar pojkvän. Du har gett mig en blivande man. Du har gett mig den blivande pappan till mina barn.
Du har gett mig liv!

Ni alla
har säkert läst om honom ett antal gånger här på bloggen, och mina vänner har hört mig prata om honom. Jag älskar denna pojken. Det har jag nog sagt till alla mina tidigare pojkvänner också. Men denna är speciell. Har aldrig känt en sån här känsla förut alltså.. Helt underbart!
Jag kan skriva så mycket mer, men min mamma ropar på mig.. ;)

JAG ÄLSKAR DIG, SIMON. MIN ÄLSKLING, MITT HJÄRTA, MITT LIV!


Tänkte svara på en kommentar

Anonym om Nu är jag hemma!:
bjöd dom på allt ? eller betala du? hur mycket pengar hade du? varför köpte du inte mera saker? / bra blogg fortsätt på rätt stil :D

Gick inte att printa, så lägger upp den som text istället!

Men svaren kommer här då:
Ja, dom bjöd på allting. Jag hade bara 50 kronor med mig faktiskt. Där har du också anledningen till att jag inte köpte mera saker. Hade inte pengar till de ;)

Hoppas du blev nöjd med svaren!

Skolan - lunchrast

Sitter i skolan med Josefine. Vi gör typ ingenting, väntar på att svenskan ska börja.
Vi har bara 35 minuter eftersom lunchen blev sen, men det är nice..! ;)

Skriver antagligen mer när jag kommer hem, vi får se!


Nu är jag hemma!

Har ni saknat mig? ;)

Tog ett tag innan jag kom på att jag inte har bloggat, men nu skriver jag ett kort inlägg om vad vi har gjort i helgen!

Fredag: Kom dit ungefär klockan 17.00. Den dagen gjorde vi inget speciellt, vi spelade lite kort och kollade sen på Idol. Vad tyckte ni om att Linda åkte ut? Tyckte Geir skulle åka istället..!

Lördag: Vi sov väl typ till 11.00 eller något sånt. Sen fixade vi oss litegrann och åkte ut med hans pappa och fotade lite utomhus! Blev riktigt snygga bilder och Simon bombade kort på mig, såklart ;)
Efter det gjorde vi inte så mycket. Kollade som sagt på Juno. Fast de gjorde vi ju inte egentligen.. Efter första reklamen gick vi ut på en kvällspromenad och tog lite frisk luft och så! Kom tillbaka ungefär i slutet av filmen..! Haha! ;)

Söndag: Klev upp runt 10.00 tror jag! Åt frukost och fixade oss. Sen åkte vi med hela hans familj till Fjärilshuset i Stockholm! Det var skitmysigt, varmt som satan där inne men riktigt coola djur! Det var en meeegastor fjäril som satte sig på min arm och jag höll på att skita ner mig..! :( Tycker dom där är läskiga! :O
Sen åkte vi till Chao chao, tror jag det hette.. En pizzeria var det inte riktigt, snarare en resturang! Vi allihopa beställde en varsin pizza och hel*ete, jag har aldrig ätit godare pizza i hela mitt liv! Rekomenderas verkligen att ätas på för er som är i Stockholm (eller bor där)!
Efter den underbara måltiden åkte vi till Stinsen, har jag för mig att det hette? Gick runt i gallerian och kollade i olika affärer! Blev inget stort köp för mig, 5 ringar blev det!

Sen åkte vi hem och nu sitter jag här, och längtar efter nästa helg när vi ses igen :(

JAG ÄLSKAR MIN POJKVÄN MEST I HELA VÄRLDEN!


I'm happy with you


Bilder


Bilder tagna för ca 1 minut sen..!

HA EN TREVLIG HELG


@ Älskling's place

Sitter här med min älskling  nu. Vi gör inte så mycket, håller typ på att kolla på en film på femman.
Ikväll ska vi inte göra något speciellt, tror jag. Typ kolla på Juno, någon som har sett den filmen? ;)

Skriver nog mera när jag kommer hem, så ni får klara er utan mig i helgen ;)

PUSS PÅ ER


ohyea, vi är snygga! ;)


Skolan

Sitter i skolan nu med Sabina, vi ska snart iväg till matten. Efter det, typ elva har vi konsert, hah! ;)

Kanske åker till älskling idag. Vi får se!
Skriver mer när jag kommer hem, (tror jag).

PUSS



remember this time with you, and i miss it


Kurs & konsert

Nu ska jag fixa iordning lite och sen ska jag iväg på en kurs! Sluta röka kurs, faktiskt! ;) Känns lite smått töntigt, men får hoppas att det hjälper..! Tänker göra allting nu för att försöka sluta på riktigt!

Imorgon är det konsert på skolan, och vi ska uppträda..!!!! Min klass ska sjunga If I were a boy, med Beyoncé. Det kommer gå åt helvete, haha. Iallafall som det låter på genrepena och så. Genrepet gick på en kvart idag och det gick åt helvete ska ni veta! Men imorse (tidigare genrepet) gick det mycket mycket bättre! Aye, får se hur det går. Kanske åker till min älskling  imorgon också, eller så åker jag på lördag. Beror på hur det blir med skjutsen och så! ;)

Men mötet börjar klockan 19.00 så nu måste jag skynda mig iordning! ;)


Jag älskar dig, vill aldrig leva ett liv utan dig.


Rest in peace P & H, again..

Nu har det spruckit igen. Paulina & Hugo har gjort slut. Men inte p.ga något litet.. Paulina har varit otrogen med Nemo från "Kungarna i tyrösand" eller vad det heter. Hugo är knäckt, men Paulina mår lika dåligt hon med. Förjävligt.. Jag mår dåligt över det? Det är helt sjukt, men jag liksom typ gråter över det? Det skulle ju vara dom två! Nej men buhu, känns som att jag är mer ledsen än vad dom två är. När jag läste Hugo's blogg blev jag helt tårögd till en början, sen bara rann det. Gick inte att kontrollera! :'(
När jag läste Paulina kände jag medkänsla. Jag förstår liksom hur hon känner. Inte för att jag har varit otrogen mot någon jag älskar men jag förstår liksom iallafall.. Tycker synd om henne, och Hugo.
Men det kommer bli dom igen. Gud kommer se till att det blir det!

Finaste paret någonsin.
Det är meningen att det ska vara ni två. Det vet vi alla!


Fyfan säger jag bara..

http://www.vkmag.com/videos/videos_zweed_marcus_jannes_pleegt_zelfmoord/
Jag säger inte åt er att titta.. Men om ni är intresserade och inte har sett detta klipp förut så, gör som ni vill..
Någon som är lika känslig som jag och började gråta?
Handlar om killen som tog livet av sig live på internet. Man ser allting, t.om när polisen kommer in.
FYFAN, SÄGER JAG BARA.. Och alla som puscha på honom, patetiska människor..!







Jag älskar min pojkvän


Skolan nu

Nu sitter jag i biblioteket i skolan. Ska gå på lektion nu. Skulle bara skriva lite, haha..!
Har matte nu, sen språk, svenska sen slutar jag. Nice med en kort dag, speciellt när man börjar tio över elva och slutar fem i två! ;)

PUSS BABES


Sebastian Krantz!

Jag vet att det är skitmånga som hatar honom för att han "ser ut som en bög" och visst, jag håller med er lite. Men sen nu gjorde jag så att jag klickade upp denna video och skrollade mer på sidan och endast lyssnade på rösten! Pröva det, ni med. Då har ni inte mycket att säga om mer, va? ;)


Lista

Tänk på en kille och fyll i:
är ni lika gamla? Nej

är han lång?: Ja!
är han söt?: Ja! (a)
är han oschysst?: Nej
är han snäll?: Ja <3
kan du säga allt till han?: Ja, de är klart
är han lätt att dela skratt med?: Haha ja
har han gjort dej ledsen: Nää, de tror jag inte?
har han gjort dej glad?: De gör han bara genom att finnas
kan du prata med han om du är ledsen?: Ja
kan ni dela glädje tillsammans?: Ja

har du varit arg på han?: Haha njae,
har du skrikit åt han?: De tror jag nog
har du kramat han mer än 10 gånger på en dag?: Ja, de tror jag nog
har du tyckt att han vart jobbig?: När han kittlar mig kanske
tycker han att du är snäll: Det hoppas jag verkligen
brukar du tänka på han?: Hela tiden..
brukar du sakna han?: Jaaa :/
tycker du om denna kille som mer än en kompis? Ja verkligen!
Är ni tsm?: Jaaaaaaa (a)
Vem är killen?: Simon Fredricsson, min baby <3


"MIN FOT HAR SOMNAT" "MIN MED!"

Ungefär så lät de igår hemma hos Emma ;)

Drog ju först ut med Alexander, sen helt plötsligt kom Daniel. Gick typ runt och chillade med dom ett tag. Sen smsade Emma så jag dissade Daniel & Alexander och var med henne istället. Då var klockan typ sju? Vi drog hem till henne typ vid åtta och satte oss och typ spelade kort som några töntar! :D
Stack därifrån 21.00 och så gick jag hem. När jag kom hem drack jag té och käkade macka. Efter det gick jag nog och la mig. Hade ingen lust eller anledning till att vara uppe.

DET VAR MIN GÅRDAG 


1012 inlägg

Ikväll ska jag ut med Alexander och kanske Jennie. Får se hur hon gör!

Men ska iallafall börja fixa mig och så nu, sen ska jag iväg. Träffa D för att hämta cigg också.
JENNIE, KOM TILL KNIVSTA ANNARS SKJUTER JAG DIG!



Ny "serie"

Kollade runt lite som vanligt efter skolan och hittade en ny bloggserie som heter Bloggbrus.
Den är rätt kort men ganska rolig faktiskt. Första delen (tror jag)!

I videon får vi även reda på att snart blir det förlovning mellan Paulina & Hugo! ;)
Kärlek till dom <3


Var ju tvungen..

..att skriva någonting innan jag dissar datan. Nu tänker jag lägga mig i sängen och kollar på film eller någonting. Min pojkvän svarar inte, känns som att det blir vanligare? Nejdå, han spelar säkert eller något. Får väl lägga mig och vänta tills han skriver någonting..

PUSS





Jag älskar dig Simon


Tråkigt jävla liv..

Usch vad trött jag är idag alltså. Jag är inte på humör för skolan överhuvudtaget. Menmen.. Vi får hoppas på att veckan går fort så jag får träffa min älskling snart igen! Jag har verkligen inte ett skit att skriva, för min dag har varit extremt tråkig. Har bara varit i skolan och ikväll ska jag kanske ut med Emma.
There you go, what more do you want?



gammal bild, GIVE ME BACK THAT HAIR!


Dålig uppd. idag

Men det är söndag och jag är seg..!

Tror faktiskt inte att jag skriver något mer idag, så ni får klara er ett dygn utan mig nu. Nu tänker jag hoppa in i duschen.

PUSS PÅ ER, SNORUNGAR 


Det blev rött, aaaah.
och nej, min tröja är inte grön. det är min cam som
fuckar!


Godmorgon!

Vad gjorde ni igår? Och vad gjorde jag igår? Inte ett skit, ska ni veta.
Träffade Jennie, Victoria, Pehå, Madelene, Sabina & Karin. Jag har säkert glömt någon, men skitsamma. Blev typ nordan och där gjorde vi ingenting heller. Vi spelade typ massa Skipbo och senare kollade vi på filmen Hide and Seek! När dom först sa att vi skulle kolla på den blev jag så jävla besviken. Jag har aldrig tyckt att den filmen är läskig. Eller jo, kanske första gången men alla andra gånger har jag liksom bara suttit där..! Och igår!!! Jag var så jäääävla rädd alltså! Jag satt och skrek och  höll fan på att börja gråta där i slutet. Nej usch, skräckfilmer är ingen favorit hos mig. Och självklart (det är ju mig vi snackar om) så drömde jag mardröm för att jag sett den filmen. Det var inget allvarligt egentligen, men det blev sådär vidrigt så man inte ville blunda sen!

Ja men skitsamma, alldeles för mycket fakta om gårdagen!
Vad ska jag göra idag? Jag vet inte. Kanske finns det någon liten skit som vill dra ut med mig, kanske ta en promenad? Bara att höra av sig!

PUSS PÅ ER


Cp -.-

Min data är arg på mig, därför blev förra inlägget som det blev! ;)
Alltså, ni som inte förstod. Texten blev på något annat språk eller ngt..

JAG ÄLSKAR MIN POJKVÄN, SIMON FREDRICSSON. DU ÄR BÄST!


nu ska jag måla min naglar. Röda eller blåa?


Jennie ikväll

Nu HAR JAG duschat OCH SÅ. Ska FIXA mig nu. Senare ikväll Kommer Jennie till Knivsta SÅ SKA träffa Henne..!
Kommer antagligen integrerade Uppdatera något Mer ikväll OM JAG integ skriver något litet på nordan, För VI SKA JU antagligen dit! Nu Känner jag mig sminkad mina Uggs köpta, sa väntar In ATT dom SKA Komma hem, Thihi (A) <---- OM integ Dedar blev en smilis Blir JAG arg.. : (

MEN PUSS


me right now, mitt bröst ser snett ut och jag är osminkad.
OHYEA!


I'm so out of here

Nu orkar jag inte datan längre. Klockan är fem i halv ett bara, och det känns som att den är typ fem! Den här dagen och kvällen kommer gå segt.. Det är bra iofs!

Men nu ska jag röka och sen ska jag duscha. Slänger upp en låt som jag är helt beroende av! Den är så sorglig och jag tror nog att många känner igen sig i låten!

PUSS&KNULL HJÄRTEGULL! ;)


Taylor Swift - White Horse


Trolleritrick i åttan!


Haha, vi ser alla helt cp ut men vi va alla slitna!
Med i videon: Jag, Emil, Sabina, Victoria. Jennie filmar.


Dom här finingarna blir mina!


Idag ska jag få såna här sötnosar av min mamma, hon ska åka till Rusta och köpa ett par för endast 100 kr! Billigt va? ;) Ska köpa svarta dock, är typ de enda som finns..! Fast det funkar ju, fan! Skor som skor, och Uggs är skitsköna! Rekomenderar dom till alla som blir kalla om fötternavintern/hösten.
Fast dom är inte alls bra ifall det är blött ute, då blir det blött i hela skorna, ogilla!


Glömde en..!

Vad tyckte ni om Daniel's tabbar i låten Glorious?

 


Btw, dehär är mitt 1001 inlägg! ;)

 


Vad tyckte ni om Idol-resultaten igår?

Tyckte ni precis som jag, eller vad tyckte ni om Idol-resultaten igår?

 Tyckte ni att det var bra eller dåligt att Olle gick vidare?

 Vad tyckte ni om att Minnah åkte ut?   
 
 Vad tyckte ni om att Alice hängde lös?   

 Vad tyckte ni om att Linnea blev kvar?

 Vad tyckte ni om Jay's låtval?               


Själv tycker jag att:
Det var helt underbart att Olle gick vidare! Hans låtval var lite sisådär, men han gjorde det bra! GO OLLE!

Jag tyckte inte Minnah skulle åka ut igår, hon var sjukt bra igårkväll och det fanns mångamånga fler som var sämre än henne!

Att Alice hängde lös förstår jag inte nånstans. Hon är fantastisk, och en av dom bästa. Att svenska folket ens låter henne hänga lös. Stort misstag, verkligen!

Att Linnea blev kvar är jag helt förkrossad över. Hon är så jävla dålig att man bara vill typ ruska om henne och få henne att insé att hon inte platsar där. Nej.. Om inte Linnea åker ut snart vet jag inte vad jag gör. Jag klarar inte av henne!

Jay's låtval var helt fantastiskt. Hans röst passar precis in på dom låtarna han sjunger i Idol! Dock oroar jag mig att han inte kommer så mycket längre med tanke på att han bara kan sjunga såna låtar! Men jag håller tummarna för Jay, och hoppas på att han tränar lite mer på andra låtsorter också!


Godmorgon!

Klockan är inte så mycket, men jag vaknade tiiiiidigt imorse. Om det ens gills som imorse? Vaknade tio i fem imorse av att det las på i luren mellan mig och älskling. Vi hade båda somnat i telefonen och det las inte på förrän efter så lång tid..! Men iallafall, då vaknade jag när det klickades, sen kunde jag inte somna om? Helt sjukt!
Eller okej, somnade en snabbis mellan sex och halv sju, men sen var jag vaken resten. Och det betyder att jag kommer vara fett trött idag!

Får försöka jobba mig igenom det, ska ju träffa Jennie ikväll!

Skriver nog mer senare, skulle jag gissa!

KYSSAR


Sådärja!

Nya headern uppe, visst blev den fin? :D
Allt tack vare min väldigt begåvade vän, Jennie. Läs hennes blogg HÄÄÄÄÄR!

Snart är det Idol, så ska nog ner på mitt rum med en colaflaska *onyttig dag* och lägga mig i sängen och bara njuta av Olle's fina röst! :D

Jag saknar min älskling  .. Han svarar inte på sms av någon anledning :( Får hoppas på att han skriver snart!

Btw, ser ni kinatecknet i headern? Det betyder kärlek! Fint va? ;)

Men ska nog ner och lägga mig och peppa inför Idol nu! Så säger godnatt och så nu så skriver jag mera imorgon. Har ändå blivit rätt bra på att uppdatera nu för tiden, tycker inte ni..? :$

PUSS & GODNATT



Är han inte underbar?! ;)


NY HEADER PÅ G!

NUUUU!
JENNIE LÄGGER STRAX IN DEN, HON SKA BARA FIXA LITE GREJER FÖRST.


TACK BABE! <3


Godkväll?

Kan man säga så? Ja, det kan man väl? :O
Haha, jag är lite förvirrad. Nu sitter jag här i mitt hörn igen och inte har ett skit att göra. Orkar inte data egentligen heller men finns inget annat att göra..?!

Sitter och sjunger på Evanescence - My Immortal. Jag kan den låten helt utantill och den är skön, så har lyssnat om på den typ 6 gånger nu tror jag!  
Har absolut ingenting att komma med, och då blir det ju bara trist att läsa, så tänkte sluta skriva nu!

KYSS


bara jag som längtar så jävla mycket efter vintern? och SNÖ! Längtar så!
Fråga inte varför jag sitter med t-shirt mitt i vintern. De bara blev så..!


Kan väl...

...slänga upp ett inlägg innan jag drar!

Hittade en text om vilka frukter man ska äta som är bra för kroppen!
Slänger upp den listan, sen ska jag hoppa in i duschen. Efter det blir det till att kolla på Hem till gården med mamma!


♥ Citroner drar ihop magsäcken och ökar mättnadskänslan.
♥ Mango är bra för matsmältningen.
♥ Avocado sänker halten av skadliga fetter i kroppen.
♥ Bananer innehåller ämnen som kroppen behöver för att bränna fett och kalorier.
♥ Blåbär innehåller antioxidanter och hjälper till att hålla humöret uppe.
♥ Blåa druvor hjälper till att rena njurarna.
♥ Koriander hjälper kroppen att bli av med tungmetaller.
♥ Passionsfrukt innehåller fosfor som påverkar omsättningen av fett och kalorier.


Sjuk.. På en fredag!

Det är förjävligt, alltså helt jävla idiotiskt. Trodde jag skulle till skolan idag men eftersom jag var hemma igår så fick jag inte..! Så idag blir det ingen "utgång" för mig. Ska bara ligga hemma och chilla, och undra över vad alla andra gör ikväll :( Åh, jag blir deprimerad!

Men ja, nu ska vi inte deppa hära. Det är skönt att bara ligga hemma och slappa också.
Har inget mer att skriva just nu, kanske uppdaterar mer senare!


haha, ser helt galen ut..!
Kommer ni ihåg den här tröjan? Som jag gjorde på slöjden i åttan! ;)


Jag älskar dig, Simon

Som ni alla säkert redan vet så har jag och Simon varit tillsammans lite längre än två månader nu. Och jag är faktiskt mer förälskad i honom än vad jag någonsin har varit i någon annan.. Tyvärr kommer vi inte kunna träffas den här helgen för vi är båda sjuka just nu. Men vi kanske kan träffas, fast vi får se med det. Men vi klarar det iallafall, snart är det lov och då tänker jag tillbringa all min tid åt min älskling. Det kan bli jobbigt ibland med tanke på att vi bor så långt ifrån varandra. Men det har ju gått bra hittills, och kommer nog att gå bra en lång tid framåt. Jag känner redan att jag vill leva resten av mitt liv med dig, och det är sjukt efter bara två månader. Du är solen som lyser upp mitt liv, du är blodet som flyter i mina åldror. Det är du som får mig att kliva upp ur sängen på morgonen. Haha, nu kom jag och tänka på när vi stod i duschen hemma hos dig, och du skulle liksom "dra in snoret" i näsan eller vad man säger.. Och din ena näsborre fastnade där ett tag. HAHAH, alltså Gud vad jag skrattade då.. Alltså jag skulle kunna skriva en hel jävla bibel om dig och mina känslor för dig, men har jag varken tid eller lust med.. Du vet lika väl som jag att jag älskar dig mest av allt. Eller nej, du vet inte riktigt hur mycket jag älskar dig. Det kommer du aldrig att förstå. Jag förstår inte hur en kille som du, kan ha fallit för en tjej som mig. Och jag har sagt det många gånger förut, men jag säger det igen. Jag kommer aldrig att lämna dig. Skulle inte göra det för allt i världen. Och jag vet själv inte vad jag skulle göra ifall du försvann ur mitt liv. Jag önskar dig allt gott på denna jord, och tänker stå vid din sida i vått och torrt. Allt du säger och gör får mig att lé. Alla gånger du har legat och kittlat mig i sängen, överdrivet länge. Och hur du oroligt slutar när du märker att jag knappt kan andas längre för att jag skrattar så mycket. Och när du (misstolka inte) slickar mig överallt, HAHA! Jag hatar när du gör så, men jag kan inte sluta skratta. Jag förstår inte hur mycket en människa kan älska en annan. Jag ska försöka bevisa för dig hur stor min kärlek är. Jag ska visa dig, jag lovar. Jag har säkert redan berättat allt dehär för dig innan, men jag kan inte få nog av att säga det. Jag kan inte få nog av att älska dig. Jag vill bara vara med dig hela tiden. Jag vill känna din närhet när jag sover. Känna dina andetag i min nacke när vi ligger och kollar på film. Kommer du ihåg i lördags? När vi låg och kollade på PS. I love you, och du somnade under nyheterna. Jag låg och småskrattade för mig själv då. Du var så söt. Nu måste jag sluta skriva, annars kommer jag sitta här i flera timmar och skriva om dig, älskling. Men du vet nog redan allt det här. Hoppas du gillar den här texten, babe.
JAG ÄLSKAR DIG



Våldtäktskondomen!

Det här är en kondom som tjejen typ kan stoppa upp som en tampong. Ifall man nu ska iväg på en fest, eller ska gå i skogen ensam eller liknande. Ifall du nu blir våldtagen och killen/mannen penetrerar tjejen/kvinnan så fastnar den här kondomen på hans k*k! Han kan både få svårt att kissa, han kan få de svårt att gå. Då är det enkelt att stoppa mannen! Plus att ifall han vill få bort den.. Måste han gå till en läkare! Han får aldrig bort den själv. Och ifall läkarna ser det där vet dom ju att han är en våldtäktsman!

Smart va?! ;)
Vad tycker ni om det här?


Den delades ut gratis i Sydafrika under fotbolls-vm. När de kommer ut kommer det nog kosta 15 kronor ungefär!


Godmorgon!

Inatt vaknade jag fyra gånger över att jag behövde spy.. Kände hur de kom upp i halsen så jag sprang rakt in på toaletten och spydde, 4 gånger..!! Så ja, jag stannade hemma idag. Hade ingen vidare lust att gå till skolan ifall jag skulle behöva spy där, det är ju inte så mysigt? :O

Ja, jag tänkte bara skriva det. Och btw! Har läst om en sorts kondom som kommer sätta dit våldtäktsmän! Berättar mer om det i ett eget inlägg! ;)


jag inatt typ


BILDERNA KOMMER REDAN NU!


Vet inte om det är alla, men de är alla hon lagt upp iallafall!


Två bilder från Märsta!


hittade någon spegel i någon butik.
FLER BILDER KOMMER!


Vill du ha fler till din blogg på nolltid?

Vem vill inte de? ;)

JAG HAR LÖSNINGEN!



http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=wiklundarn

Klicka på den här länken (det hjälper ju mig också såklart) och bli medlem!
Skitbra instruktioner om hur man gör och sådär, så det blir enkelt!

Give it a try! ;)


Therese Rojo Johansson

Har ni sett minnesbloggen till Therese?
Hon som dog förra året. Kommer inte ihåg varför eller hur hon dog. Men ni alla vet nog vem det är iallafall!
Hennes vänner gjorde en minnesblogg om henne bara någon dag efter att hon dött. Det tycker jag är riktigtriktigt gulligt iallafall!

LÄS BLOGGEN HÄÄÄÄÄÄÄR!


OLLE!


Jag älskar älskar älskar älskar honom!
UUUUUNDERBAR! :D


Språkverkstad

Sitter med Sabina på språkverkstaden. Ska jobba med Svenska som ska vara inlämnat idag.

Uppdaterar mera när jag kommer hem!

LOVE


bild från i vintras


Sovmorgon

Det är så jävla skönt med sovmorgon!? ;)
Igår var vi ju som sagt, i Märsta. Vi bara gled runt där, gick in i massa butiker, gick runt och kollade efter folk. Det var verkligen inte en jävel ute, det är fan mer dött där än i Knivsta? Och mina ben.. Alltså fyfan, säger jag bara! När vi hade kommit tillbaka till Knivsta kände jag inte mina ben, och jag skojar inte! Det var förjävligt.. Men vi tog en hel del bilder med Jennies kamera iallafall, och dom lägger jag upp när Jennie har lagt upp dom. För annars går det ju inte :P

Men nu ska jag typ äta lite lunch ( missar ju den på min sovmorgon :( ) och sen ska jag fixa mig lite till bara. Jennie lämnade sin moppe här igårkväll så hon kommer hit och hämtar den ungefär när vi börjar så åker vi till skolan direkt. Så jag slipper gå! ;)

PUSS


Märsta? Ohja

Vad ska du göra ikväll? Jag ska vara med Jennie.
Vad ska ni göra? Vi ska åka till märsta.
Hur kommer ni dit? Vi ska åka moppe.
Kallt? Ja.
Vad ska ni göra där? Det har vi inte en jävla aning om!



Ja, ikväll ska jag och Jennie åka till Märsta men vad vi ska göra där vettefan. Bara glida runt ;)
Eftersom att vi verkligen inte orkar Knivsta, Alsike suger och Uppsala är för långt så åker vi till Märsta! Men om jag ska vara ärlig vet jag inte hur länge vi kommer vara där, vi kanske tröttnar på vägen bara! Det är ju sjukt jävla kallt att åka moppe en längre tid!

Har inte mycket att skriva nu, men skriver nog mera imorgon!

VAD SKA NI GÖRA IKVÄLL?


Vad gör vi? Nu kör vi! ;)


NOlektion

Sitter på NO'n med Emma, vi sitter och typ skrattar åt Kjell ;)
Slänger upp några filmer så får ni se själva! :D


You could be happy

Godmorgon, sötingar!
Vaknade av larmet klockan 7.00 och tro mig, jag ville verkligen inte gå upp! Jag vet inte varför jag är typ "extra seg" idag? :O Men jag gick iallafall upp och gjorde en vanlig "frukostmacka" = hårdbröd med smör och... SALT!
Det är sjukt jävla gott faktiskt, you should try it! ;)

Men ja, snart ska jag iväg till skolan och är inte speciellt taggad på det direkt -.- Har typ dom segaste lektionerna innan lunch! Men efter lunchen har vi bild, och det är riktigt nice! :D

Har inte så mycket mer att skriva, uppdaterar väl mer när jag kommit hem igen?

PUSS


right now


SVENSKA-ENGELSKA

Nu slutar min Svenskalektion typ, ska ut och röka och sen iväg till Engelska. Efter det har vi idrott, sen slutar jag för dagen! Senare ikväll tror jag att jag ska ut med Jennie, vi får se hur det blir..!

Hinner inte blogga nu, kanske gör det senare när jag kommit hem!

PUSS


Remember this, Emma?


Shit vad sugen man blev på en sån här då..


tror fan jag tänker skaffa mig en sån här mysig One Piece! ;)


Hemma nu

Nu är jag hemma från älskling, nu har jag internet igen! ;)
Har inget speciellt att skriva för tillfället. Har haft en underbar helg med min älskling .
 Antar att jag träffar honom nästa helg igen om jag har tur! :D

Nu ska jag bara glida runt lite och kolla läget lite här och var.

HA DET BRA!


Älskling's place

Sitter hemma hos min älskling  nu. Vi gör typ inget speciellt, han är sjuk :(
Ikväll ska vi kolla på PS. I love you, såklart ;) Det är ju våran två månaders dag som jag skrev igår! :D

Har inget mer att skriva, uppdaterar nog mera när jag kommer hem!

PUSS



skitgammal bild!


Svenska - Sabina

Sitter med Sabina på svenskalektionen. Idag åker jag nog till min älskling  . Får se om pappa kan skjutsa, eller om hans föräldrar kan hämta. Slutar fem i två idag iallafall. Tror inte jag ska uppdatera något i helgen. Måste ju vara social med älsklingen ;)

TVÅ MÅNADER PÅ LÖRDAG, ÄLSKLING!

Underbart att ha honom i mitt liv, thihi.. :D

Nu orkar jag inte skriva något mer.

PUSS!


SO

Sitter på SOlektionen. Ska göra något skit om Fossila bränslen. De suger.. :(
Får se om jag åker till Simon i helgen. Beror på.. Anledningen kan jag inte berätta, för de är rätt privat!

Har inget mer att skriva just nu, får se när jag kan uppdatera igen!

PUSS PÅ ER


can't be without you babe


Svenskalektion

Kommer inte kunna blogga på ett bra tag eftersom att vi inte har internet hemma för tillfället.
Ska försöka skriva så ofta jag kan, men sluta inte läsa min blogg sen. För jag börjar ju igen sen!

Nu sitter jag iallafall på svenskalektionen och ska leta efter en barnvisa att göra en tidningsartikel om typ? Helt knasigt, men det är roligt iallafall!

HAR NI NÅGRA FÖRSLAG? ;)


Pojkvän hela helgen

Förlåt att jag inte skrev nånting i fredags, men min pojkvän kom hem till mig samma minut som jag kom hem från skolan. Så det var liksom bara att duscha, torka håret och dra iväg till Bålsta!

Men nu är jag hemma iallafall, väldigt tidigt jag vet. Men dom skulle iväg på någon mässa typ? :O
Har haft en underbar och mysig helg med min älskade pojkvän.

BYTER NUMMER OM EN KVART ELLER NÅGOT UNGEFÄR. DOM SOM VILL HA DET FÅR ANTINGEN SKRIVA PÅ MSN: [email protected]
ELLER FACEBOOK
: Josefine Hjärta Simon Wiklund @ fb

PUSS, LOVERS! ;)


Väder Knivsta

RSS 2.0